Tokat Yaprağı’nın en önemli özelliği tüysüz ve ince olmasıdır. Bu sayede çabuk pişen bu yaprağın tadı da birçok yaprak çeşidine göre lezzetli olmaktadır. TTokat Yaprağı’nın özelliği yaprağın çok ‘narin’ ve ‘ince’ olmasıdır. Bu yüzden sadece ‘Narince’ cinsi üzümün yaprağı toplanmaktadır.
Bu ürün Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) tarafından desteklenen kadın üreticiler ve kadın kooperatifleri tarafından üretilmiştir. Satın alarak KEDV'in dar gelirli kadınları güçlendirme çalışmalarına destek olabilirsiniz.
Erzak Kadın Kooperatifleri'nin ürettiği salamura asma yaprağı.
İçindekiler:Asma yaprağı
Kullanım Önerileri:Pişirmeden önce 3 saat ılık suda bekletiniz.
Net Miktar (g/ml):400 g e
Saklama Koşulları:Güneş ışığından uzak tutunuz.
Menşei:Türkiye
Gıda İşletmecisi/Üretici/İthalatçı/Dağıtıcı: Erzak Kadın Kooperatifi
İşletme Kayıt No:TR-60-K-009274
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.